Lazetić: Probaćemo da se adaptiramo na igru Javora

Utakmica između Javora i TSC-a na programu je u nedelju od 19:30 časova u Ivanjici

19.08.2023. 16:57
  • Podeli:
Žarko Lazetić_Foto Bane T Stojanović ATAImages Pixsell-1667650429038.webp Foto: Bane T. Stojanović / ATA Images / Pixsell

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je za zvanični sajt kluba da će njegova ekipa pokušati da se adaptira na igru Javora.

Utakmica između Javora i TSC-a na programu je u nedelju od 19:30 časova u Ivanjici.

"Teren i stadion u Ivanjici su specifični, pri tom imaju kvalitetnu ekipu, defanzivno dobro organizovanu. Koliko sam video svima prave problem i u ofanzivnoj tranziciji, a za to je najviše zaslužan moj kolega, legenda i bivši selektor Radovan Ćurčić. Očekujem mnogo drugih lopti, duela i tranzicija, sa njihove strane ofanzivnih, sa naše defanzivnih. Probaćemo da se na to adaptiramo i sastavimo najbolji tim koji može da se nametne", istakao je Lazetić.

Vezni fudbaler Petar Stanić rekao je da ekipu očekuje teško gostovanje u Ivanjici.

"Javor je imao dobar start i sigurno im se podiglo samopouzdanje. Očekuje nas dug put i neće nam biti lako, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa namerom da osvojimo sva tri boda, a tako će biti i na ovoj", zaključio je Stanić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()