Legenda Bajerna tvrdi: Porodica u klubu ne postoji

Mia san mia (klupski slogan 'Mi smo oni koji jesmo') se ponekad gazi, smatra bivši igrač nemačkog kluba

28.03.2023. 15:11
  • Podeli:
bayern - reuters-63d57c7f7f902.webp Foto: Reuters

Poznati nemački fudbaler, nekadašnji trener Partizana, Lotar Mateus (62) u tekstu za "Skaj" komentarisa je situaciju u Bajernu posle uručivanja otkaza treneru Julianu Nagelsmanu (35).

"Siguran sam da je Nagelsman teško doživio otkaz. Za mene je misterija kako italijanski novinar može prvi da objavi šta se događa u nemačkom Bajernu.

Gledajući iz Nagelsmanove perspektive, mnogo je gore što su Uli Henes, Herbert Hainer, Hasan Salihamidžić i Oliver Kan poslednjih sedmica toliko hvalili svog trenera. Nikad nisam doživeo da se jedan trener toliko hvali u klubu iz Minhena", napisao je Mateus, koji je za Bajern odigrao 410 utakmica u kojima je, kao defenzivni igrač, postigao 100 golova.

"Ponavljam se kada kažem da porodica u Bajernu, po čemu se razlikovao od ostalih klubova, više ne postoji. Mia san mia (klupski slogan 'Mi smo oni koji jesmo') se ponekad gazi", naglasio je Mateus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()