L'Ekip: Nejmar će tražiti od PSŽ da napusti klub jer ima druge želje

Francuzi tvrde, Španci saznaju da "Ćavi ne smatra da je neophodan"

08.08.2023. 12:59
  • Podeli:
neymar_profimedia-1665848828698.webp Foto: Profimedia

Da li Pari Sen Žermen dobija novi slučaj tokom letnjeg prelaznog roka. Francuski šampion se nekoliko meseci već nateže sa transferom Kilijana Mbapea, iskrsli su problemi oko ugovora Osmana Dembelea, a prema pisanju tamošnjeg lista 'L'Ekip' mogao bi da se otvori i "Slučaj Nejmar". 

Napadač iz Brazila, nekadašnji igrač Barselone, želi da ode sa "Parka prinčeva" ovog leta i o tome da obavesti upravu kluba. 

"Nejmar je odlučan da se vrati u Barselonu šest godina nakon odlaska“, piše „L’Ekip“. "Njegova situacija je u najmanju ruku paradoksalna. Pre godinu dana PSŽ je bio odlučan da ga pusti, a Brazilac je bio taj koji je odlučio da ostane. Sada kada je prvi čovek kluba Al-Khelaifi pozdravio njegov nastavak... Nejmar donosi odluku da ode".

Ćavi ne smatra da je potrebn timu

'L'Ekip' insistira na mogućnosti da se Nejmar pridruži Barseloni, ali trener Ćavi, prema onome što je "Marka" uspela da sazna, ne vidi da se uklapa u njihov tim. Trener Barselone bi, u slučaju pojačanja napada sjajnim potpisom, na prvo mesto stavio dolazak Bernarda Silve.

Ćavi, koji se u igračkim danima poklopio sa Nejmarom, veruje da bi dolazak Brazilca mogao da promeni atmosferu koja vlada u svlačionici Barse. Ni finansijske prilike ne idu na ruku ovom transferu. Brazilcu su ostale četiri godine ugovora sa PSŽ, od 30 miliona evra bruto po sezoni.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()