Livaković zahvalan trojici velikana: Jedan me je usmerio, drugi srdačno dočekali

Ideja da igram pred navijačima Fenerbahčea bila mi je jako privlačna, kaže hrvatski reprezentativac

07.12.2023. 09:15
  • Podeli:
livakovic - reuters-639845fb10c8e.webp Foto: Reuters

Hrvatska jedinica na golu, Dominik Livaković, progovorio je o dolasku u Fenerbahče, Dinamu, uticaju Luke Modrića da donese odluku i ode u Tursku i kako su ga drugi Balkanci, Edin Džeko i Dušan Tadić dočekali u novom klubu...

U velikom intervjuu za turski "Sporx" Livaković je otkrio detalje o sebi.

“Moji prijatelji u reprezentaciji su bili jako srećni kada su čuli da sam prešao u Fenerbahče. Skoro svi su mi slali čestitke. Razgovarao sam s Lukom Modrićem pre transfera. Modrić je rekao: “Fenerbahče bi bio odličan za tebe. To je vrlo veliki klub s ciljevima i vrlo bogatom istorijom. Luku poznajem dugo i jedan je od mojih najbližih prijatelja.”, izjavio je popularni Livi.

Fener se istakao sa ponudom

Povezivao se s Galatasarajem i Saudijskom Arabijom. Zašto Fener?

“Fenerbahče se istakao iz nekoliko razloga. Bio sam impresioniran klupskim planovima za budućnost, njihovom posvećenošću uspehu i strašću za igrom. Ideja da igram pred navijačima Fenerbahčea bila mi je jako privlačna.”, odgovor je hrvatskog golmana.

Za njega između ostalih igraju Duško Tadić i Edin Džeko. Livaković kaže da mu je to olakšalo prilagođavanje.

“Džeko, Tadić i Zajc bili su neverovatno gostoljubivi prema meni od početka. Takođe, igrači iz Turske i drugih zemalja su bili vrlo gostoljubivi. Jako sam im zahvalan na tome.”, rekao je Livaković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()