Logično, a neočekivano: Poznato ko je, stvarno, platio kauciju za Danija Alveša

Nisu ni Nejmar, ni Depaj

31.03.2024. 13:43
  • Podeli:
dolari novac pixabay-63da712b23ab0.webp Foto: Pixabay

Vest da je plaćena kaucija od 1.000.000 evra i da Dani Alveš izlazi iz zatvora, pre izricanja pravosnažne presude, počela su nagađanja ko je izdvojio takvu sumu za poznatu ličnost optuženu za silovanje. 

Svi pogledi su prvo bili usmereni ka Nejmaru i njegovoj porodici, jer je ostao sa bivšim saigračem iz reprezentacije u kontaktu. Kada je to demantovano, sledeći pik je bio Holanđanin Memfis Depaj, ali nije ni on taj. 

I iz trećeg pokušaja stigla je vest o pravom Alvešovom spsiocu. 

Novinarka Marisa Blaskez otrkila je u emisiji "Fijesta" ekskluzivnu informaciju da novac za jednog od najtrofejnijih fudbalera nije dao nijedan prijatelj ili drug, nego neimenovana brazilska medijska kuća, cenjena i ugledna na domaćem i inostranom tržištu. Ali je za uzvrat obavezala Alveša.

Kako je otkrila Blaskez, ta medijska kuća se dogovorila sa bivšim fudbalerom da mu plati kauciju, a da će zauzvrat moći da prati njegov život iz prve ruke, odnosno moći će da pravi eksluzivne priloge o njemu, biće to nešto nalik na rijaliti o Alvešu.

Zanimljivo je da je nekadašnji brazilski reprezentativac insistirao da u tom dogovoru učestvuje i Žoana Sans, njegova supruga, koja je tražila razvod braka kada je Alveš uhapšen zbog silovanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()