Ludnica u svlačionici: Trenutak slavlja fudbalera Mančester sitija

Dva pehara su osvojili, mogu još jedan

04.06.2023. 15:40
  • Podeli:
Mančester siti-647c7ab0f17d5.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Fudbaleri Mančester sitija su dočekali svojih nekoliko "pet minuta" za slavlje. Za sata su iskoristili dva puta po pet minuta, od moguća tri. 

Posle osvajanja Premijer lige, tim Pepa Gvardiole je osvojio i pehar FA kupa do koga je došao posle pobede nad gradskim rivalom Mančester junajtedom (2:1). 

Duplu krunu su igrači proslavili odmah u svlačionici gde je nastalo potpuno ludilo. Slavlje se sa terena preselilo u svlačionicu gde su se igrači raskomotili. Šampanjac je prštao na sve strane, pesma je bila sve glasnija, a ponašanje sve opuštenije

Brandon Ešton, čovek zadužen za dresove u svlačionici Sitija, popularni ekonom, je i jedan od najzaslužnijih pojedinaca za sjajnu atmosferu u ekipi. On je imao poseban dan na Vembliju. 

Ešton je klizio kroz noge defanzivca Džona Stonsa i ostalih igrača. U jednom trenutku zakucao se u Griliševu torbicu, na šta je zvezda engleskog fudbala reagovala: Hej, pazi na moju Guči torbicu.

Kolika je sreća za sve u Sitiju ova dupla kruna govori i emocija Pepa Guardiole koji je posle finala pustio suze radosnice. 

I ovo nije sve od njegove ekipe jer 10. juna imaju još jedno finale - za trofej Lige šampiona igraju u Istanbulu protiv Intera. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()