Luis Suarez stvarno ima problema: "Kanibal iz Urugvaja" krenuo ka vratu fudbalera Kolumbije

Posle dramatičnog polufinala, u borbi za tutulu na Kupu Amerike sastaće se Argentina i Urugvaj

11.07.2024. 10:21
  • Podeli:
polufinale kupa amerike, fudbalska reprezentacija urugvaja, kolumbije, luis suarez - 11 jul 2024 -profimedia-0888932566-668f95ae42f95.webp Foto: Profimedia

Završetak meča polufinala Kupa Amerike između Urugvaja i Kolumbije (0:1) pre bismo mogli da opišemo scenama iz ultimat fajta nego prikazima fudbalskog slavlja pobednika i tuge poraženih. Totalni i neviđeni haos, duel na čijem kraju su reprezentativci Urugvaja utrčali na tribine da se biju sa navijačima Kolumbije - prosto neverovatno, neverovatno...

Međutim, i tokom utakmice sevale su varnice, a naravno da to nije moglo da prođe bez "urugvajskog kanibala", Luisa Suareza, koji je ponovo radio, ili bar pokušao da uradi, ono što mu je jedna od omiljenih stvari - da grize ljude, odnosno protivničke fudbalere.

Posle jedne od gužvi, čiji je snimak kasnije osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako iskusni napadač kreće glavom ka vratu Kolumbijca, munjevito mu primiče glavu, pa se odmiče ubrzo potom. Doduše, kad se snimak uspori, izgleda možda i kao da je Suarez hteo usnama da pomiluje po vratu reprezentativca Kolumbije, tačnije da ga poljubi... đavo će ga znati, nisu to čista posla.

Ipak, uz Suarezovu poznatu istoriju grickanja, slaba je šansa da se radilo o poljupcima - a kad se sve sabere, možda bi i FIFA mogla da reaguje na ovo... Šta, treba da čekamo da se Suarez jednom stvarno iznervira, pa na brzaka oglođe ruku ili nogu nekom rivalu, pre nego što ga saigrači ili protivnički fudbaleri u tome spreče?

Bilo kako bilo, za finale Kupa Amerike možda je dobra stvar što su Urugvajci izgubili - zbog potencijalnog kanibalizma, naravno - tako da će se u borbi za titulu sastati Kolumbija i Argentina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()