Luka Ilić otišao iz TSC

Stigao je iz Lige 1, sad se vraća u niži rang

10.07.2023. 15:00
  • Podeli:
Luka Ilić-64ac00ed68afe.webp Foto: Profimedia

Luka Ilić (24) nije više član TSC, saopštio je fudbalski klub iz Bačke Topole na zvaničnom sajtu. 

Iliću je istekla pozajmica i vratio se u Troa, klub koji je prethodne sezone ispao iz Lige 1 u drugu francusku ligu.

Prošle sezone vezista je za TSC odigrao 25 mečeva u Superligi Srbije i postigao šest golova i tako doprineo istorijskom plasmanu kluba na drugo mesto i plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona

Ilić ima važeći ugovor sa čelnicima Troa do juna 2024. godine. Bio je član Mančester sitija od 2017. do 2022. godine, ali nikad nije debitovao za Građane, igrao je na pozajmicama u Bredi i Tventeu. Profesionalnu karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()