'Luka je tip fudbalera koji odlučuje utakmice': Pioli se klanja Joviću

Trener Milana ima samo reči hvale za srpskog napadača

04.02.2024. 13:09
  • Podeli:
luka jovic tanjug ap-65bf7e5815472.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Fudbaleri Milana su stigli do izuzetno važne pobede nad Frozinoneom sa 3:2 u 23. kolu Serije A, a najzaslužniji za trijumf crno-plavih je Luka Jović, koji je bio džoker trenera Stefana Piolija.

Zanimljivo da je srpski napadač postigao pogodak u 81. minutu, a samo minut ranije ušao je na teren.

Trener Milana Pioli nije krio zadovoljstvo posle važnog trijumfa, a posebno je apostrofirao Jovića, napominjući da koristi svaku šansu koju dobije.

"Luka je tip fudbalera koji odlučuje utakmice. Možda nema toliko minuta na terenu, ali maksimalno koristi vreme koje dobije. Uvek sam ga smatrao kvalitetnim igračem i svakog dana ga stimulišem da napreduje", istakao je Pioli.

Da se srpski reprezentativac nalazi u odličnoj formi, pokazuju i brojke. Od početka 2024. godine odigrao je pet mečeva u svim takmičenjima, a strelac je bio u četiri utakmice.

Ovim što postiže Luka, postao je pravi ljubimac navijača, i sve više sa tribina se čuje ime našeg napadača.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()