Luka Modrić blizu ostanka u Realu, uprkos ogromnoj ponudi Saudijske Arabije

Hrvatski internacionalac se smatra jednim od najboljih pojačanja u poslednjoj deceniji

21.04.2023. 12:15
  • Podeli:
Luka Modric-1668157637612.webp Foto: Profimedia

Luka Modrić (37) je sve bliže produženju ugovora sa Real Madridom. Potvrdio je to i dobro informisani novinar za transfere, Italijan Fabrizio Romano. Madridski klub dogovorio jednogodišnju obnovu ugovora sa Tonijem Krosom (33), pa se očekuje da isto učini i sa kapitanom Hrvatske, smatra Italijan.

"As": Modrić je dobio novu bogatu ponudu

U međuvremenu, španjolski "As" piše kako je hrvatski internacionalac odbio novu bogatu ponudu iz Saudijske Arabije

"Hrvat, koji će u maju napuniti 38 godina, ima prioritet ostanka u Realu. Ipak, Arapi su udvostručiti dosadašnju ponudu i nude mu 25 milijona evra neto. Osim toga, Saudijci mu nude i 50 miliona evra bez poreza za dve sezone."

"Niko u Madridu ne osporava Modrićevu karijeru. Naprotiv, smatra se jednim od najboljih pojačanja u poslednjoj deceniji. Njegov sjajan doprinos posebno se ističe u velikim utakmicama, u kojima on briljira. Ali postoje dva problema: Real neće slediti cifre koje nude Arapi, i sa druge strane, leta 2024. igra se Evropsko prvenstvo."

"Ne želi poput Krosa da ode iz reprezentacije"

Ovih dana Toni Kros je produžio ugovor sa Realom, a u klubu su zadovoljni jer se Nemac povukao iz reprezentacije. Ipak, Modrić to još ne misli da uradi i planira da igra za Hrvatsku i u Ligi nacija, ali i u kvalifikacijama za EURO 2024.

"Modrić nije voljan da sledi Krosov primer. U Madridu postoje neke sumnje oko toga može li igrač njegovih godina odigrati još deset utakmica maksimalne potrošnje kako je Realu potrebno. 

Modrić, koji sa Hrvatskom igra Ligu nacija, želi igrati i kvalifikacije za Euro 2024. Trebalo mi je vremena da uhvati formu nakon Katara. U Realu je posle Svetskog prvenstva 2022. potvrđeno da je Luka bio jedan od fudbalera kom je trebalo više vremena za podizanje forme. Ali kada je to uspeo, poletro je poput rakete. U ovom trenutku Modrić je jedan od najboljih Realovih igrača", dodaju Španci.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()