Maestralni Vlahović i Kostić doveli Juventus do pobede

Sjajna igra srpskih reprezentativaca

08.02.2023. 07:18
  • Podeli:
profimedia-0754671245 Filip Kostić Dušan Vlahović Juventus-63e33e714ca5c.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa pobedili su ekipu Salernitane 3:0 (2:0) u okviru 21. kola Serije A.

Golove su postigli reprezentativci Srbije. Dušan Vlahović je meč završio sa dva gola, dok je Filip Kostić na asistenciju reprezentativnog kolege postigao jedan pogodak.

Vlahović je prvo bio precizan sa bele tačke u 26. minutu, dok je drugi gol dao u 47. minutu. Ovo je nekadašnjem napadaču Partizana sedmi gol u ovoj sezoni, a prvi još od 15. oktobra, kada je doneo pobedu u gradskom derbiju protiv Torina.

Srpski golgeter je u 45. minutu asistirao Filipu Kostiću za njegov novi gol u dresu Juventusa.

Klub iz Torina je trenutno deseti na tabeli Serije A sa 26 bodova, dok je Salernitana na 15. mestu sa 21 bodom.

U narednom kolu Juventus dočekuje ekipu Fiorentine, dok fudbaleri kluba iz Salerna gostuju Veroni.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()