Maksimović ponosan nakon debija za reprezentaciju Srbije: "Borili smo se za grb"

On je drugi najmlađi debitant u istoriji Srbije

12.10.2024. 22:58
  • Podeli:
andrija maksimović-6704fa7b7d4c5.webp Foto: FSS

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović debitovao je večeras za selekciju Srbije na meču protiv Švajcarske u Leskovcu u trećem kolu grupe A4 Lige nacija.

Maksimović (17) je drugi najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije posle Andrije Živkovića.

On je ušao u igru u 74. minutu umesto Aleksandra Mitrovića.

Srbija je savladala Švajcarsku rezultatom 2:0.

Posle meča, u razgovoru za TV Arena Sport, Maksimović je istakao da je jako srećan zbog svega što je iza njega.

"Neverovatan mesec, Liga šampiona, derbi, sada za A tim, želeo sam ovu pobedu, hvala na atmosferi danas, što sam debi obeležio pobedom".

Dodaje da zemlja može da bude ponosna na ovu pobedu.

"Da, neverovatna borba, borili smo se 95 minuta, dokazali da naša zemlja treba da bude ponosna na nas, borili smo se za grb",rekao je Maksimović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()