Mamić o debaklu Dinama u Prištini: Utisak stane u stih jedne pesme

Navijači sada traže povratak kontroverznog predsednika u fotelju

06.10.2023. 11:41
  • Podeli:
zdravko_mamic anadolija-63e9ec18a6889.webp Foto: Anadolija

Dinamo Zagreb je porazom u Prištini, od Balkanija (2:0), u 2. kolu Lige konferencija, priredio najneprijatnije iznenađenjeje. Ova utakmica i krajnji rezultat spadaju u jednu od većih bruka favorita na evropskoj sceni. 

Očekivano sva odgovornost se traži od uprave i stručnog štaba hrvatskog tima. Komentari su negativni, razumevanja je sve manje, a onaj od koga se uvek očekuje da nešto neformalno kaže to je i ovog puta učinio - Zdravko Mamić je sav svoj utisak stavio u jednu rečenicu: Bacila je sve niz reku. 

Jakirović ne beži od odgovornosti

Trener Sergej Jakirović je preuzeo odgovornost na sebe, ali je naveo i da igrači moraju da se zapitaju, u dubini duše, šta rade.

"Klub poput Dinama ovo ne zaslužuje. Ovo je najteži poraz za mene, ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Ako sve vreme pričaš da te neko buši, da te neko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu", naveo je Jakirović.

Rekao je strateg Dinama i da će „videti dokle će biti tu“. Navijači ga već smenjuju, kao i kompletnu upravu i prizivaju povratak Zdravka Mamića.

Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog kluba kratko se , ovim povodom, oglasio na društvenim mrežama. Napisao je tri tačke i objavio pesmu legendarne grupe Indeksi u izvedbi Crvene jabuke: "Bacila je sve niz rijeku".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()