Mančester junajted nikako da obasja sunce: Ovakva izdanja ne pamte poslednjih 100 godina

U decembru je bilans jedna pobeda, jedan remi i četiri poraza

24.12.2023. 13:35
  • Podeli:
united reuters-65749d31d6e9d.webp Foto: Reuters

Več godinu dana Mančester junajted ne može da stane na čvrste noge. Od kada je tim preuzeo Erik ten Hag u timu sa "Old traforda" samo se suočavaju sa problemima. Kao da ih je prvi sukob na relaciji igrač - trener skupo koštao - od prve krize i odlaska Kristijana Ronalda i ekipe nikako da im krene. 

Loši rezultati, nezadovoljni igrači, još ljući navijači. Poslednja katasrtofa u nizu odigrala se u nedelju, kada je Junajted poražen od Vest Hema sa 2:0. Ovo je 13. poraz u svim takmičenjima ove sezone, a osmi u Premijer ligi što ga je smestilo na osmo mesto na tabeli.

U decembru je bilans jedna pobeda, jedan remi i četiri poraza.

Istorija tvrdi da je Mančester junajted pre Božića imao 13 poraza samo u sezoni 1930/31. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()