Mančester junajted obnovio sponzorski ugovor vredan milijardu evra

Uprkos tome što je klub na prodaju saradnja je obnovljena

01.08.2023. 08:18
  • Podeli:
manchester_united - reuters-1669184212115.webp Foto: Reuters

Mančester junajted je potpisao ugovor vredan čak milijardu evra s Adidasom i njihovu opremu nosiće sve do leta 2035. godine.

Nemački proizvođač sportske opreme Adidas je postao službeni sponzor Mančester junajteda u sezoni 2015/2016 nakon što je posle 23 godine istekla saradnja Crvenih đavola sa Najkom.

Obe strane su bile zadovoljne dosadašnjom saradnjom, čiji je ugovor isticao leta 2025. godine, pa su se odlučili da ga obnove na još deset godina. Adidas će tokom tog perioda Junajtedu dati čak milijardu evra.

Porodica Glazer je još u pregovorima o prodaji Junajteda, a Amerikanci biraju između katarskog šeika Jasima bin Hamada Al-Tanija i britanskog milijardera Džima Ratklifa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()