Marko Livaja se povlači: Kraj igranja za Hrvatsku

U srcu će mi ostati bronza sa SP u Kataru i atmosfera, koja je vladala među igračima, kaže igrač Hajduka

09.10.2023. 08:02
  • Podeli:
hajduk_marko livaja_igor šoban_pixsell-1665857468897.webp Foto: Igor Šoban / Pixsell

Fudbaler Hajduka Marko Livaja (30) saopštio je da ne želi više da igra za reprezentaciju Hrvatske, prenose mediji u Zagrebu.

Livaja je pre Hajduka igrao za AEK, Las Palmas, Empoli, Rubin, Atalantu, Ćezenu, Lugano i Inter iz Milana.

"Posle dugog razmišljanja doneo sam odluku da se oprostim od hrvatske reprezentacije. Svoju odluku sam pre ove objavio saopštio Fudbalskom savezu Hrvatske. Selektoru i stručnom štabu sam zahvalan na vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču. U srcu će mi ostati bronza sa SP u Kataru i atmosfera, koja je vladala među igračima. Hvala vam svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću u budućnosti", napisao je Livaja na svom Instagram nalogu.

Livaja je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 21. utakmicu i postigao je četiri gola.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()