Marković odbio još jedan poziv: Nije vreme za Slovan

Ovo je druga konkretan ponuda koja je stigla Partizanu na ime kapitena

29.01.2024. 14:01
  • Podeli:
Svetozar Marković Partizan_Tanjug-1666894925989.webp Foto: Tanjug

Kapiten Partizana Svetozar Marković nije prihvatio ponudu Slovana iz Bratislave, saznaje "Telegraf"

Lider šampionata Slovačke i klub za koji brani nekadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je spreman da plati crno-belima obeštećenje od 1.200.000 evra. Partizan nije prihvatio ponudu, a tim se složio i igrač kom se nije išlo u Slovan.

Rusi nudili više

Ovo nije prva ponuda za kapitena lidera Superlige Srbije ove zime. Ruska Baltika želela je da ga angažuje. Ponuđeno obeštećenje bilo je 1.500.000 evra. Marković je i tada odgovorio negativno smatrajući da odlazak u Rusiju, koja ne igra evropska takmkičenja, nije opcija za njega u ovom trenutku.

O Markoviću se od početka godine raspitivala i italijanska Bolonja, u isto vreme kada je kupila Mihajla Ilića

U jesenjem delu sezone Svetizar je odigrao 21 meč za crno-bele i postigao jedan gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()