Marselo Galjardo odbio da preuzme Olimpik iz Marseja

Olimpik je trenutno bez trenera pošto je Igor Tudor napustio klub iz Marseja na kraju sezone

19.06.2023. 12:00
  • Podeli:
Marselo Galjardo_Marcelo Gallardo_Foto Reuters-649027306cb24.webp Foto: Reuters

Argentinski fudbalski trener Marselo Galjardo odbio je da preuzme Olimpik, pošto se nije dogovorio sa čelnicima kluba iz Marseja o detaljima ugovora, prenose francuski mediji.

Olimpik je trenutno bez trenera pošto je Igor Tudor napustio klub iz Marseja na kraju sezone.

Galjardo je danima pregovarao sa čelnicima Olimpika, ali do dogovora dve strane nije došlo. On je trenutno bez angažmana, pošto je od 2014. do 2022. vodio ekipu River Plate.

Kao kandidati za novog trenera francuskog kluba pominju se Paulo Fonseka, koji je šef stručnog štaba Lila i Španac Marselinjo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()