Materaci konačno otkrio šta je rekao Zidanom pre čuvenog sukoba: To nikada nije trebalo da se desi

Prošlo je 18 godina od žestoke svađe dvojice vrhunskih fudbalera u finalu Svetskog prvenstva

02.04.2024. 09:09
  • Podeli:
Marko Materaci-660baee6ef000.webp Foto: Profimedia

Legendarni italijanski fudbaler Marko Meteraci posle skoro 20 godina je otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu u finalu Mundijala 2006. godine.

Tada je senku na finale koje se igralo na Olimpijskom stadionu u Berlinu bacio incident koji se desio u prvom poluvremenu kada je Zidan glavom udario Materacija.

Italijani su na kraju uspeli da dođu do titule prvaka sveta posle boljeg izvođenja penala.

Materaci je posle dosta nagađanja otkrio šta je rekao Zidanu na utakmici.

"Ne sviđa mi se to što je bilo, nije pravedno. Ta epizoda nikada nije trebalo da se desi. U žaru tog finala, među izazovima i uvredama, Zidan mi je ponudio dres. Odbio sam i rekao mu da mi je draža njegova sestra. Onda se okrenuo i reagovao kako se svi sećaju. Od tada ga nisam video", rekao je Materaci.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()