Mateus: Bajern mora da angažuje Vlahovića

Salihamidžić je pre dve godine napravio kardinalnu grešku, kaže legenda nemačkog fudbala

30.05.2023. 15:21
  • Podeli:
Dušan Vlahović-645360137ba1d.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Bajerna Lotar Mateus izjavio je da bi rukovodostvo minhenskog kluba trebalo da angažuje napadača Juventusa i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi "Bild".

Rukovodstvo Bajerna je u subotu uručilo otkaz izvršnom direktoru kluba Oliveru Kanu i sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću posle osvajanja 11. uzastopne titule šampiona.

"Najveća greška Salihamidžića je što nije uspeo sve u klubu da ubedi u svoje ideje. Da je to uspeo, svi bi stali iza njega i dali mu podršku. Salihamidžić je pre dve godine napravio kardinalnu grešku, jer nije zadržao trenera Hansija Flika", rekao je Mateus i nastavio:

"Međutim, to nije sve. Mislim da je Bajern dovodio fudbalere, koji nisu odgovarali načinu igre. Salihamidžić se nije slagao sa Flikom oko angažovanja nekih igrača. Tu su se razišli i Flik je prihvatio da bude selektor Nemačke. Nisu uspeli da pronađu vrhunskog napadača, pošto je Robert Levandovski napustio Bajern. Mislim da je napadač Vlahović najbolji kandidat za tu poziciju", istakao je Mateus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()