Matić spremio ekipu za Zvezdu: Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta

U goste nam dolazi najveći klub u državi, kaže trener Novog Pazara

16.02.2024. 18:11
  • Podeli:
Igor Matić-65cf96bf5da47.webp Foto: FK Novi Pazar

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da očekuje dobru igru obe ekipe i fudbalski spektakl, uprkos tome što će se igrati pred praznim tribinama. 

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 14 časova dočekuju goste iz Beograda u 21. kolu Superlige Srbije.

"U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj tim i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma", izjavio je Matić za "Mozzartsport".

Dodaje da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi na sutrašnjem meču.

"Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo, u to nema sumnje. Sigurno da se javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate. Videćemo za Ljajića i Šćepovića. Koga nema, bez njega se može i mora", zaključio je Matić.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()