Mbape realan posle ispadanja: Pokazali smo šta je naš maksimum

Francuz počinje da bude frustriran zbog ispadanja iz Lige šampiona pre vremena već šest sezona

09.03.2023. 16:04
  • Podeli:
Kilijan Mbape-6409f5434b201.webp Foto: Profimedia

Dan tuge je u Pari sen Žermenu. Ni posle prespavane noći nakon eliminacije, u osmini finala, iz Lige šampiona ne donosi utehu na "Paku prinčeva". 

Poraz od Bajerna iz Minhena prokomentarisao je napadač PSŽ Kilijan Mbape i bio je realan kada je uočio razliku između dve ekipe: 

"Bajern je sagradio ekipu za osvajanje Lige šampiona, a nama je ovo maksimum. Moramo da se zapitamo zašto je to tako pa da se iz Lige šampiona vratimo našoj svakodnevici, a to je Liga 1", rekao je Mbape.

Francuski napadač odavno ne krije nezadovoljstvo u PSŽ kada je u pitanju evropska scena, naročito što je sastav iskusan i odličan. 

Mbape počinje da bude frustriran zbog ispadanja iz Lige šampiona pre vremena već šest sezona, a pri tom je najbolji igrač francuskog tima. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()