Mediji došli do prvog iskaza devojke koja tereti Alveša za silovanje

Na snimku se čuje da 23-godišnjakinja govori kroz plač

11.05.2023. 15:44
  • Podeli:
Dani Alveš1-63db7f306f472.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Slučaj Alveš prolazi kroz poslednji deo istrage. Brazilski fudbaler je iza rešetaka proveo više od 100 dana, zbog optužbe 23-godišnje devojke koja tvrdi da ju je seksualno napao i silovao u kupatilu privatne sobe noćnog kluba u Barseloni 30. decembra.

Španski mediji prate ovaj slučaj netremice od prvog dana, a "Program Ana Rosa", koji je već donosio ekskluzivne podatke, otkrio je šta je žrtva rekla u prvoj izjavi policajcu koji je prvi saslušao i navode da ona nijednom nije svoj iskaz promenila, što ne može da se kaže za Danija Alveša

"Program Ana Rosa" ekskluzivno je prikazao izjave koje je žrtva kroz suze dala jednom od inspektora, "nekoliko trenutaka nakon navodnog seksualnog napada".

Na snimku se čuje da 23-godišnjakinja govori kroz plač:

"Dobrovoljno sam otišla u kupatilo i nakon nekoliko poljubaca rekla sam mu da želim da odem. Ali on mi je tada rekao 'ne' i zatvara rezu. Počeo je da mi govori neprijatne stvari poput 'ti si moja mala kurva', a takođe je počeo da me udara. Bacio mi je torbu na zemlju i zgrabio me za odeću...". 

U ovom razogovoru je, kako prenosi španski program, rekla i da je "došlo do penetracije", a najviše se slomila kada je policajcu izrazila bojazana "niko mi neće verovati jer će se na kamerama videti da sam dobrovoljno ušla u kupatilo".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()