Menig: Važno je da ređamo samo pobede

Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije, rekao je fudbaler Partizana

19.09.2022. 11:33
  • Podeli:
Kvinsi Menig-1663579977640.webp Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je da mu je drago zbog pobede protiv Radnika u Surdulici u 12. kolu Superlige Srbije.

Partizan je pobedio u gostima Radnik 2:0, a Menig je postigao drugi gol za crno-bele.

"Drago mi je da smo pobedili i što sam se vratio na ovaj način. Sjajno se slažemo kao tim. Važno je da ređamo samo pobede, a uz to svako od nas, kroz dobre asistencije saigrača, ima šansu za golove", rekao je Menig za zvanični sajt Partizana.

On je rekao da će nekoliko slobodnih dana provesti u Amsterdamu.

"Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije i nastavim sa terapijama, a onda počinjemo ponovo sa treninzima", dodao je fudbaler Partizana.

Na odmor sa pozitivnim rezultatom

Jedan od najiskusnijih u ekipi Partizana Bibars Natho ponovio je da su crno-beli ostvarili važnu pobedu u Surdulici.

"Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je ovo težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. Stoga smo igrali sa pet fudbalera pozadi, što nije bilo lako, ali smo izgurali ono što smo hteli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspevali da iskoristimo situacije u našu korist", rekao je Natho.

On će igrati za reprezentaciju Izraela na mečevima protiv Albanije i Malte.

"Srećan sam zbog pobede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Poslednjih mesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Ja neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobedema, a potom da nastavimo sa pobedama i u prvenstvu", dodao je Natho

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()