Mesi apeluje na ljude: Vaša pomoć je neprocenjivo važna za Tursku i Siriju

UNICEF od početka radi na zaštiti dece na pogođenim područjima, napisao je Argentinac i podelio link za uplatu sredstava

12.02.2023. 22:38
  • Podeli:
Lionel Mesi profimedia-0718295036-63a756a9aa0c8.webp Foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler Lionel Mesi pozvao je sve ljude dobre volje da se pridruže kampanji koju je pokrenuo UNICEF a odnosi se na pomoć Turskoj i Siriji nakon razornih zemljotresa koji su pogodili narod ovih država.

Više od 33.000 ljudi je poginulo stotine hiljada je povređeno ili se za njima još traga. Spasilačke ekipe sa svih strana sveta od prvog dana tragedije borave u Turskoj. 

"Ovo je tužno vreme za hiljade dece koji su ostali pogođeni razornim zemljotresima u Turskoj i Siriji. Saosećam s njima. UNICEF od početka radi na zaštiti dece na pogođenim područjima. Vaša pomoć je neprocenjiva", napisao je Argentinac uz odgovarajući link koji vodi do stranice UNICEF-a, a gde je moguće donirati sredstva.

Mesi je na spomenutoj objavi za nešto više od pet sati prikupio 3.254.000 pozitivnih reakcija i nebrojeno komentara

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()