Mesi i Ronaldo imaju koronu

Virus Corona-19 nastavlja da remeti sportiste i klubove i u 2022. godini

02.01.2022. 15:12
  • Podeli:
messi-profimedia.jpg

Virus Covid-19 uzeo je u sportu maha novim talasom i početkom 2022. hvata zalet ka vrhuncu. Prvi ljudi iz sveta sporta, koji su saznali u januaru da su pozitivni na korona virusom, su Argentinac Lionel Mesi i Brazilac Ronaldo.

Vesti su stigle iz klubova. Prvo je PSŽ potvrdio da su Mesi, ali i Huan Bernat, Serhio Riko i Nejtan Bitumazala što čini problem za ekipu iz Pariza jer će oslabljena u goste na meč Kupa Francuske protiv Vana. A uz njih iz tima je odsutan i Nejmar koje se oporavlja od povrede. 

Sat vremena kasnije i brazilski klub Kruzeiro objavio je da je njihov vlasnik Ronaldo, nekadašnji proslavljeni fudbaler, pozitivna na virus korona i da ima blage simptome bolesti.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()