'Mesi je najbolji fudbaler svih vremena'

Kriterijumi prema kojima su fudbaleri birani su fudbalsko znanje, moć na terenu, osvojeni trofeji, uticaj igrača na fudbal širom sveta

11.10.2022. 09:37
  • Podeli:
messi-korona-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi najbolji je igrač sveta svih vremena u izboru britanskog magazina FourFourTwo.

Taj fudbalski mesečnik je sastavio listu 100 najboljih fudbalera svih vremena. Kriterijumi prema kojima su fudbaleri birani bili su fudbalsko znanje, moć na terenu, osvojeni trofeji, ali i uticaj igrača na fudbal širom sveta.

Mesi je prvi na listi, a iza njega je Dijego Armando Maradona.

Na trećem mestu je Brazilac Pele, a slede Portugalac Kristijano Ronaldo, Francuz Zinedin Zidan, Holanđanin Johan Krojf.

Slede nekadašnji reprezentativac Severne Irske Džordž Best, Nemac Franc Bekenbauer, Mađar Ferenc Puškaš i Brazilac Ronaldo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()