Mesi najavio kraj reprezentativne karijere?

Ovo je verovatno moje poslednje Svetsko prvenstvo, izjavio slavni Argentinac

06.10.2022. 20:20
  • Podeli:
lionel-messi-argentina-venezuela-26032022-profimedia.jpg

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi će po završetku Svetskog prvenstva u Kataru okončati reprezentativnu karijeru, prenosi argentinski ESPN.

"Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo, verovatno", rekao je 35-ogodišnji fudbaler za Star plus.

Fudbaler PSŽ-a je za Argentinu odigrao 164 utakmice i postigao je 90 golova. On je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Kopa Ameriku.

"Nisam mogao da verujem, to mi je bio jedan od ciljeva, koji mi je bio potreban da bih zatvorio priču. Bilo mi je važno da osvojim nešto sa reprezentacijom. Ludost je kako je to zemlja doživela. Ljudi u Argentini su ludi za reprezentacijom. Moramo da smanjimo euforiju. Idemo da se ravnopravno borimo sa svima, ali nemojmo da mislimo da smo već postali svetski šampioni", rekao je Mesi.

Svetsko prvenstvo će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a Argentina će igrati u grupi sa Meksikom, Poljskom i Saudijskom Arabijom.

"Mnogima će ovo da bude prvo SP, igraće svoju prvu utakmicu na Mundijalu. Ne znaš kako se ko nosi sa tim. Važno je pobediti na prvoj utakmici. Neće biti lako. Na poslednjem SP smo mislili da ćemo biti prvi u grupi, ali nismo bili", zaključio je Mesi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()