Mesi pred najvećim ugovorom u istoriji fudbala: Zaradiće 1,2 milijarde

Prvi izbor Mesija je uvek povratak u Barselonu, ali ...

30.05.2023. 09:31
  • Podeli:
leo_messi - reuters-6398239597ba9.webp Foto: Reuters

Leonel Mesi će 30. juna, nakon dve sezone u Parizu, napustiti PSŽ. Čini se da će 35-godišnji Argentinac karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji, zemlji u koju je pre pola godine otišao i Kristiano Ronaldo.

Mesi je nedavno otputovao u Saudijsku Arabiju, ali tvrdi da nije išao da dogovori detalje ugovora, već da je obavljao sponzorske dužnosti. Saudijski Al Hilal mu nudi 600.000.000 evra po sezoni, čak triput više nego što Ronaldo zarađuje u Al Nasru.

Insajder Santi Aouna za "Futmerkato" piše da je Mesijev otac Horhe prihvatio ponudu Saudijaca od 1.2 milijarde evra i da će uz to dobiti i najveću proviziju u istoriji fudbala.

"Prvi izbor Mesija je uvek povratak u Barselonu, ali katalonski klub ne može da ga dovede i okrenuo se Saudijskoj Arabiji. Njegov otac je već prihvatio ponudu Al Hilala", javlja Aouna.

Al Hilal je, navodno, dogovorio i dovođenje Serhija Busketsa iz Barselone, a pokušava dovesti i njegovog saigrača Đordija Albu. Francuski novinar Mohamed Bouhafsi tvrdi da su Saudijci obećali Mesiju i Marka Veratija iz PSŽ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()