Mesi stiže Alveša: Još dva pehara fale Argentincu da sruši Brazilca

Sa osvojenom Liga 1 Mesi je skupio 43 titule

29.05.2023. 12:35
  • Podeli:
Lionel Mesi profimedia-0718295036-63a756a9aa0c8.webp Foto: Profimedia

Lionel Mesi je već ušao u fudbalsku istoriju iz mnogo razloga, ali postoji jedan koji mu se i dalje opire: da postane igrač sa najviše titula u istoriji.

Blizu je ostvarenja i tog segmenta na čijem vrhu već neko vreme "sedi" Dani Alveš. S obzirom na to da je Brazilac završio fudbalsku karijeru, a da Argentinac još planira da igra preokret je izvestan. 

Sa osvojenom Liga 1  Mesi je skupio 43 titule, računajući klubove i reprezentaciju, što je svega jedna manje od prvoplasiranog Alveša (44) .

2024. Argentina igra novi Kopa Amerika. To bi takođe mogla biti još jedna prilika.

Leo je, na utakmici protiv Strazbura, dao 16. gol u Ligi 1 (21 gol u ukupno 41 utakmici) i osvojio titulu prvaka Francuske. On u dresu PSŽ ima još i pehare iz dva ranija prvenstva (2021/22 i 22/23), kao i sa Superkupa Francuske 2022. godine.

Na trećem mestu, iza Alveša i Mesija, je Andres Inijesta, sa 28 pehara, iako se Španac upravo oprostio od japanskog Visela Kobea i njegova ideja je da nastavi još godinu dana karijeru.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()