Mesi želi još jedno dete: Da vidimo hoće li biti devojčica

Rutina u SAD je za Argentinca i njegovu porodicu drugačija nego u Evropi

22.09.2023. 15:14
  • Podeli:
Lionel Mesi sa sinovima-64b4f4d781179.webp Foto: AP Photo/Rebecca Blackwell/Tanjug

Lionel Mesi i njegova porodica uživaju u Majamiju. Toliko im je dobro u SAD da razmišljaju o proširenju porodice. 

Argentisnki fudbaler je jasno rekao da je jedna od prednosti preseljenja u Majami ta što provodi više vremena sa porodicom. Otkrio je napadač Intera da nije potpuno isključena mogućnost da ponovo bude otac, posebno ako postoji mogućnost da se rodi devojčica.

Iz svog doma u Majamiju, Mesi je govorio o porodičnom životu, o supruzi Antoneli Rokuco i njihovoj budućnosti. 

"Želeli bismo ponovo da imamo bebu. Možda bude ovog puta devojčica", rekao je dok je ćaskao sa Migueom Granadosom za striming kanal OLGA. 

Ovaj 36-godišnji fudbaler i njegova supruga imaju tri sina: Tijaga, Matea i Ćira. 

U SAD je sve drugačije nego u Evropi

Mesi je podelio javno neke od rutina koje je stekao u SAD, a nije ih imao u Evropi: 

"Završavam trening u 13 časova, pa idem kući gde Antonela i ja ručamo. Imam vremena da odremam i gledamo TV ili filmove. U 21 sat deca idu na spavanje, pa tada Antonela i ja imamo vreme za nas".

Mesi je priznao da mnogo vremena provodi na telefonu, ali da je veoma selektivan u onome što radi na mrežama.

"Provodim mnogo vremena na svom telefonu. Ali ne delim lajkove ili komentare, jer posle to neko objavi i onda je svuda. Radije ne bih na taj način isticao sebe".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()