Mesija u SAD čuva bivši član američke mornarice

Argentinac naprosto briljira od dolaska u MLS

28.08.2023. 09:44
  • Podeli:
Messi_tjelohranitelj_foto_TW Cropped-64e8e298b8aa4.webp Foto: Twitter/@eurofootcom

Američki mediji objavili su priču da argentinski fudbaler Lionel Mesi u SAD ima "posebnog telohranitelja". Reč je o ozbiljnom profesionalcu, bivšem članu američke mornarice.

Prema svemu što se može videti na terenu, ali i van njega, popularni Argentinac uživa u SAD i izgleda veoma srećno, ali bez obzira na sve to u novoj državi ima jako obezbeđenje zaduženo da u svakom trenutku čuva Mesija od svih neugodnih situacija u kojima može da se nađe.

Lik koji se vidi na snimku je stručnjak za borilačke veštine, bokser i majstor tekvondoa, a koliko je ozbiljno shvatio svoj posao najbolje dokazuje njegova pojava gde god da se Mesi nalazi na stadionu.

Čak i kada je na terenu, ovaj čovek u svakom trenutku pazi na potencijalne navijače koji bi mogli da utrče na teren i dođu do napadača Intera iz Majamija, a tu je da ga prati i pri ulasku u tunel, kao i u svim drugim situacijama gde je više izložen fanovima.

Mesi naprosto briljira od dolaska u MLS. U dosadašnjih osam mečeva je postigao devet golova i upisao tri asistencije, od čega su dve bile na poslednjem meču protiv Sinsinatija, u kom jedino nije postigao gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()