Mesijevo otkriće: Zašto je celu nogu tetovirao u crno

Slika posvećena Barseloni je ostala

25.09.2023. 14:18
  • Podeli:
Mesi tetovaža-65117a5cbdc0a.webp Foto: Printscreen/OLGA/Tweeter

Argentinski fudbaler Lionel Mesi dao je nedavno intervju za podkast OLGA u kom je otkrio zbog čega je levu nogu tetovirao skroz u crnu boju

Napadač Intera iz Majamija je priznao da mu se jednostavno nije svidelo to kako je noga izgledala sa prethodnim tetovažama, bolje rečeno izbor motiva je s vremenom postao pogrešan. 

Na Leovoj nozi ostala je tetovaža posvećena fudbalskom klubu Barselona, ipak je u njemu Argentinac stekao slavu i proveo lepe godine života.

"Uradio sam tu tetovažu kako bih pokazao kolika je moja ljubav prema klubu koji me je stvorio. Tu su još lopta, broj 10 i Argentina. Crnom bojom sam prekrio tetovaže koje mi se iskreno nisu svidele. Zato sam ovako u crno obojio nogu i ostavio stvari koje su mi važne", otkrio je Mesi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()