Mesiju prija Majami: Leo daje golove i slavi

Autogolovi, slobodnjaci, penali i Leo obeležili su utakmicu Inter - Dalas

07.08.2023. 08:26
  • Podeli:
Lionel Mesi_Profimedia-64bb95a584403.webp Foto: Profimedia

Čudesni Lionel Mesi nastavio je da rešeta protivničke mreže u dresu Intera iz Majamija. Ovaj put je bio dvostruki strelac u osmini finala američko-meksičkog Liga kupa protiv Dalasa.

Argentinac je doveo Inter Majami u vođstvo već u 6. minutu. Đordi Alba je prošao po levoj strani i odigrao povratni pas za svog starog znanca koji je sa 18 metara fantastično pogodio za 1:0.

Dalas je na odmor otišao sa prednošću od 2:1, jer su njegovi igrači postigli golove u 37. i 45. minutu. 

Kada je u 63. minutu Velasko napravio još veću razliku - 3:1, činilo se da će Mesi da doživi prvi poraz u SAD. Kremaši je u 65. smanjio na 3:2, a gol za 4:2 je ustvari bio autogol Tejlora.

Autogolom Fardana u 80. minutu razlika Intera smanjena je na 4:3, a onda je Mesi stupio na scenu u 85. minutu. Kao nebrojeno puta do sada izveo je slobodan udarac precizno da preciznije ne može biti i pogodio same rašlje za izjednačenje - 4:4.

Po isteku regularnog dela meča izvodili su se penali. Mesi je pogodio prvi, a za njim i svi njegovi saigrači, dok je Pomikal promašio u redovima Dalasa, pa je Inter prošao u četvrtfinale rezultatom 5:4 na penale.

Mesi je u dosadašnja četiri meča, odigrana za Inter, slavio isto toliko puta. Postigao je sedam golova, upisao jednu asistenciju, a u sve četiri utakmice je proglašen za najboljeg igrača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()