Mijailović fudbalerima Partizana: Momci, Gordane, verujemo u vas

Partizan je porodica i neupitna je činjenica da moramo da se držimo zajedno, napisao je na predsednik KK Partizan

27.09.2022. 22:37
  • Podeli:
Ostoja Mijailović.jpg Foto: Antonio Anhel/Pixsell

Predsednik KK Partizan i odnedavno prvi čovek JSD Partizan Ostoja MIjailović pružio je podršku fudbalerima crno-belih, uprkos tome što rukovodstvo kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem ne priznaje njegov izbor na čelo društva.

"Želim da igračima i stručnom štabu FK Partizan pružim punu podršku u svim mečevima koji ih očekuju narednih nedelja i meseci. JSD Partizan je jedna porodica i neupitna je činjenica da se moramo držati zajedno u borbi za uspeh. Nažalost, pojedincima je borba za fotelju preča od svega, ali tome se mislima i srcem moramo odupreti. Momci, Gordane… Samo napred. Verujemo u vas i nadamo se da ćete nam na terenu doneti mnogo razloga za radost. Svi k’o jedan, za Partizan“, napisao je Mijailović na Instagramu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()