Mijailović skreće pažnju navijačima: Doživljaj na Marakani mnogo bolji nego ispred ekrana

Pun stadion će bodriti ekipu Vladana Milojevića protiv portugalskog tima

18.09.2024. 18:20
  • Podeli:
svetozar mijailović - 29 maj 2023 - Bane T. Stojanovic ATAImages-665712d59430d.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

"Svi oni koji do sada nisu došli do karata, mogu to da učine i dođu na stadion da podrže fudbalere Zvezde", rekao je predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović uoči utakmice sa Benfikom na startu Lige šampiona.

"Doživljaj na stadionu, posebno na Marakani je mnogo bolji nego ispred ekrana i takav da to ostaje u trajnom sećanju i svaki gledalac koji dođe, on na neki način postaje akter tog susreta i pruža pozitivnu energiju našem timu", istakao je Mijailović.

Pun stadion igračima pomaže da pruže maksimum, a da ga čak i u nekim trenucima prevaziđu, naglasio je on.

 "Zbog toga želim da nijedno mesto na našem stadionu ne ostane prazno, a ja obećavam da će sve naše snage biti usmerene da navijači odu zadovoljni sa Marakane", poručio je Mijailović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()