Mijailović: Zahvaljujemo se Baharu na korektnom odnosu, razumevanju i saradnji

Izraelski stručnjak povukao tužbu protiv Zvezde

29.04.2024. 15:18
  • Podeli:
svetozar mijailović fk crvena zvezda-1667398898792.webp Foto: FK Crvena zvezda

Izraeslki trener Barak Bahar i Crvena zvezda su uspeli da nađu zajednički jezik i dogovorili su isplatu rata nakon raskinutog ugovora u decembru, posle kog je došlo i do njihovog razlaza, te je stručnjak i povukao svoju tužbu.

"Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji, izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović nakon što je sa izraelskim stručnjakom postignut dogovor o isplati dugovanja kojim je klub uštedeo milion i po evra.

"Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Ndiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere", istakao je Mijailović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()