Mijatović o spekulacijama: Apsolutno je netačno da sam se čuo sa nekim iz Partizana

Moji životni planovi vezani su za Španiju, bez obzira na veliku ljubav prema srpskom klubu, rekao je čuveni fudbaler

12.03.2023. 12:22
  • Podeli:
Peđa Mijatović-63f8c838ae3d1.webp Foto: Profimedia

Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smeni rukovodstva u fudbalskom klubu Partizan, u medijima se pojavila vest da bi Predrag Mijatović, mogao da gasi požar u Humskoj 1. 

Legendarni fudbaler Real Madrida i reprezentativac Jugoslavije oglasio se tim povodom iz Madrida i stavio tačku na svoje poslovne angažmane u Srbiji.

"Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo", rekao je Mijatović Tanjugu. "Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu.
Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu mnogo sreće i uspeha u narednom periodu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()