Milan ima zamenu za Žirua

Iskusni Francuz seli se u MLS

08.05.2024. 07:30
  • Podeli:
Benjamin Šeško-6512789ad623f.webp Foto: Jan Woitas/dpa via AP/Tanjug

Luka Jović je dogovorio sve da ostane u Milanu, ali rosoneri traže još jednog napadača.

Iskusni Francuz Olivije Žiru napušta ekipu na leto i seli se u MLS, tačnije u redove Los Anđelesa, pa će biti neophodno što pre naći zamenu za njega.

Kako stvari stoje, u Milanu imaju listu od tri moguće zamene, ali čini se da je izbor pao na reprezentativca Slovenije, Benjamina Šeška.

Fudbaler Lajpciga blista i ove sezone, a "Gazeta delo Sport" prenosi da će Milan učiniti sve da on zaigra na San Siru.

Fudbaler ima klauzulu u ugovoru da može da ode ako neko plati 65 miliona evra, plus još deset ako ne napusti ekipu odmah na startu prelaznog roka.

Ipak, Milan će pre angažovanja Šeška morati da proda nekoliko igrača i time dodatno popuni budžet.

Ako ne budu uspeli sa Šeškom, mete su Džošua Zirkze i Sehu Girasi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()