Milan traži vezistu: Reprezentativac Srbije na Piolijevom radaru

Veruju na "San Siru" da bi se srpski internacionalac odlično uklopio

25.06.2023. 09:16
  • Podeli:
Lazar Samardžić_Profimedia-6496baa896cc5.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije iz redova Udinezea Lazar Samardžić ovog leta mogao bi da se preseliti u Milan.

Roso-neri su ostali bez Braima Dijaza, koji se vratio u Real Madrid.

Ostavilo je to rupu u centralnom delu veznog reda Milana, a kako javlja transfer guru Đanluka di Marcio, trener Stefano Pioli kao Dijazovog naslednika pikirao je Samardžića.

Veruju na "San Siru" da bi se srpski internacionalac odlično uklopio kao plejmejker u formaciji 4-2-3-1 i već su kontaktirali Udineze kako bi se raspitali o uslovima transfera.

Samardžić sa ekipom iz Udina ima ugovor do leta 2026. godine, ali teško je poverovati da bi se odbila neka od ponuda koje će stići na "Friuli" u letnjem prelaznom roku.

Samardžiću cena skočila zbog reprezentacije

Prvobitno se pisalo da je Srbin iz Nemačke želja Napolija, međutim, odlaskom Lućana Spaletija priče su malo utihnule.

Pisalo se da je šampion Italije spreman da plati 20.000.000 evra za Samardžića, te se pretpostavlja da Udineze neće prihvatati ponudu manju od tog iznosa.

Svakako, klub je pred odličnim poslom imajući u vidu da je 21-godišnji vezista pre dve sezone plaćen RB Lajpcigu svega 3.000.000. Odličnim igrama mladi fudbaler se izborio da mu cena skoči, a tome u prilog ide i što je nedavno postao reprezentativac.

Dragan Stojković dosad mu je dva puta ukazao poverenje, a sigurno je da će u budućnosti imati i veću minutažu, da li kao igrač Udinezea, Milana ili nekog trećeg kluba.

Od dolaska u Italiju Lazar je sakupio 63 nastupa u kojima je dao sedam i asistirao za sedam golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()