Mile Svilar briljirao: Roma bolja od Lacija

Vučica vlada Rimom

06.04.2024. 20:05
  • Podeli:
Mile Svilar-65d863e2a26ad.webp Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Tanjug

Fudbaleri Rome su slavili na svom terenu u 31. kolu Serije A protiv Lacija u velikom derbiju Rima sa 1:0, čime su otišli upravo Nebeskoplavima na ogromnih devet bodova prednosti u borbi za Evropu iduće sezone.

Od samog starta meča je viđena izuzetno atraktivna utakmica, obe ekipe su se ustremile ka protivničkim golovima sa ciljem da dođu do istog i da ostvare prednost. Dosta bolja u prvom poluvremenu je bila Ekipa Rome i to su i iskoristili.

Igrao se 42. minut meča, Paulo Dibala je izveo korner, a odličan u skoku je bio Mansini koji je jako tukao glavom.

Lopta je bila blizu golmana Mandasa, ali, nije uspeo da ju odbrani i ona je otišla u mrežu.

U drugom poluvremenu je Lacio bio taj koji je bio napadački aktivniji, ali to nisu uspeli da iskoriste, dok je Mile Svilar još jednom na golu Rome ostao bez primljenog pogotka.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()