Milojević bez Hvanga na pripremama: Još petorica igrača imaju obaveze prema reprezentacijama

Trojica stranaca biće sve vreme sa Zvezdom

28.12.2023. 10:35
  • Podeli:
Hvang Ui Džo-6566654551188.webp Foto: Hwang Ui Jo/Tanjug

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Južne Koreje In-Beom Hvang propustiće zimske pripreme zbog učestvovanja njegovog nacionalnog tima na Azijskom kupu u Kataru.

Vladan Milojević, strateg crveno-belih, moraće da radi bez najskupljeg igrača svog tima, što nije dobra okolnost uzevši u obzir kako Zvezda nije prva u Superligi Srbije.

Na Afričkom kupu nacija igraće Naser Điga za Burkina Faso, Osman Bukari i verovatno Edmund Ado za Ganu. Žan-Filip Kraso se očekuje da nastupi za Obalu Slonovaču, a putovaće i Zambijac Kings Kangva.

Gelor Kanga, Piter Olajinka i Šerif Endiaje neće učestvovati u nastupima svojih nacionalnih timova.

Zvezda će nakon priprema svoju prvu zvaničnu utakmicu na svom stadionu odigrati 10. februara, a protivnik će biti Voždovac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()