Milojević kratak posle Vojvodine: Hvala navijačima na podršci, napravili su sjajan ambijent

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 81 bodom

28.04.2024. 20:13
  • Podeli:
Vladan Milojevic-65e216b1bd451.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigrali su danas u Novom Sadu nerešeno 0:0, u utakmici 32. kola Superlige Srbije, odnosno drugog kola plej-ofa.

"Igramo na svaka tri dana, ritam sreda - nedelja je naporan. Imali smo dve teške utakmice. Sigurno da smo u ovom trenutku malo energetski prazni, ali želeli smo da pružimo šansu mladim igračima, da osete kako je igrati derbi. Sve u svemu sam zadovoljan, idemo dalje. Hvala navijačima koji su došli i napravili sjajan ambijent. Našim navijačima hvala na podršci", izjavio je večeras u Novom Sadu trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle meča sa Vojvodinom.

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 81 bodom, a "crveno-beli" će u narednom kolu plej-ofa SLS na svom terenu dočekati TSC.

"Očekuje nas utakmica protiv TSC koja neće biti ni malo laka. Idemo da se dobro odmorimo i da u četvrtak pružimo dobru partiju", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()