Milojević ne brine brige Novog Pazara: Ne možemo da biramo pred kim ćemo igrati

Nema dileme oko Hvanga i njegovog nastupa

16.02.2024. 14:42
  • Podeli:
Vladan Milojević-65b76c84421e3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred gostovanje u Novom Pazaru da je fokusiran na njegov tim i igru koju želi da prikaže, a ne na probleme sa kojima se suočava rival.

"Ne možemo da utičemo na to da li se igra sa publikom ili bez nje, ali siguran sam da će biti fudbalska atmosfera. Lepo je kad je tu publika, bez obzira na to što je Novi Pazar okrenut lokal-patriotizmu. Što se tiče kadrovskih problema koje imaju, ni na to ne možemo da utičemo. Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažemo", rekao je Milojević na početku najave utakmice.

Zvezda u subotu od 14 časova igra protiv Novog Pazara meč 21. kola Superlige Srbije.

Potvrdio je Milojević da se Hvang priključio timu i da je spreman za igru.

"Hvang je spreman za igru i nemam dilemu oko njega, jer se radi o kvalitetnom igraču. Imamo vremena do sutra da odlučimo da li će početi".
Kratko je Milojević govorio i o prelaznom roku.

"Fokusiran sam na igrače koje treniram. Imamo skauting službu koja je maksimalno posvećena, a ja radim svoj deo posla".

Milojević je odgovorio i na pitanje i terminima i rasporedu koji čeka Zvezdu. 

"Ne možemo da biramo kad ćemo igrati. Imamo malo teži raspored i moramo da igramo sa svima u vremenu koje FSS odredi" - zaključio je Milojević.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()