Milojević posle trijumfa 'crveno-belih' nad Radničkim: Bilo je dosta "stopova"

Bitno je da se pobedi i na ovakvom terenu, da borbenost bude dobra i da svi shvate da moramo i ovako da trijumfujemo", rekao je trener crveno-belih

16.10.2022. 17:10
  • Podeli:
Miloš Milojević_Xinhua Pixsell.jpg Foto: Xinhua / Pixsell

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Radnički u Kragujevcu 1:0 (0:0) u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

Jedini pogodak za crveno-bele postigao je "rezervista" Aleksandar Katai u 75. minutu iz penala.

Zvezda je i ranije mogla da reši pitanje pobednika, VAR je poništio pogodak Mirka Ivanoića, Gelor Kanga je iz slobodnog udarca pogodio stativu, a Katai prečku.

Od 18.30 u poslednjem meču kola Partizan dočekuje Čukarički.

"Težak meč, nepovezan, bilo je dosta "stopova", što sa sudijske strane, što sa aspekta toga da nismo bili aktivniji, ali uslovi su takvi kakvi jesu i neću da se žalim, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle pobede protiv Radničkog u Kragujevcu (1:0).

"Bitno je da se pobedi i na ovakvom terenu, da borbenost bude dobra i da svi shvate da moramo i ovako da trijumfujemo. Imamo još šest ligaških utakmica do polusezone i bitno je da sve pobedimo", izjavio je Milojević za klupsku TV.

On je pohvalio igrače na fokusu koji su sačuvali tokom meča.

"Teren nije dovoljno brz za fudbal i lakše je ekipi koja se brani. Nije ovo opravdanje, ali je tako kako je, ipak ni to nije pitanje za mene, nego za one koji vode fudbal", istakao je Milojević i posebno se zahvalkio navijačima na podršci.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()