Milojević pred derbi: "Problem su povrede, Zvezda i Partizan su favoriti za titulu"

Meč se igra u ponedeljak od 19 sati na stadionu Partizana

22.09.2024. 15:35
  • Podeli:
vladan milojevic TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ-66f024463d264.webp Foto: TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ

Pred nama je 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Meč se igra na stadionu u Humskoj, a trener aktuelnog šampiona, Crvene zvezde, Vladan Milojević je izneo očekivanja pred ovaj meč.

"Sutra je jako bitna utakmica. Znamo šta znači derbi. Napomenuo sam to i prošli put. Sve utakmice se spremaju na neki isti način. U ovom trenutku, posle utakmice ovako odigrane u četvrtak, imamo kadrovskih problema, nismo imali puno vremena za trening. Moraćemno nešto u hodu da vidimo", rekao je on, a potom i nastavio:

"Imamo dosta varijanti u glavi, ali mislim da će ovo prvi put biti da do početka neću doneti odluku o tome koji ću tim izvesti. To je posao i sastavni deo fudbala. Nismo želeli, nismo očekivali, ali u ovom trenutku bih hteo da kažem, a i sami znate, da se Mimović povredio. Sreća je da neće morati dugo da odsustvuje sa terena. Eto, to se dešava. Dosta nam se stvari poremetilo, šta da radimo.- Ne bih da licitiram sa imenima, videćete sutra"

Milojević je upitan o pobedi na stadionu u Humskoj.

"Pritiska ima pred svaku utakmicu. Ja se ne obazirem na to. O tome možemo da pričamo na kraju moje karijere. Idemo da igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. To znao da su dva najveća favorita Zvezda i Partizan, bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Još su u jednoj fazi traženja. Sa druge strane, mi treba da budemo fokusirani na ono što radimo. Mi smo enigma kako ćemo odgovoriti na neke zadatke. Sve ostalo je u domenu statistike. Nema nikakvog opterećenja".

Trener kluba sa Marakane je govorio i o tome kako "deluje ekipa" posle meča sa Benfikom:

"Sigurno je da smo izanalizirali tu utakmicu: Saglasiću se sa vama. Ostaje malo žal. Mislim da smo zaslužili nešto više. Ova, sa narednom utakmicom... Biće malo sličnih stvari koje će se dešavati. mislim da smo i Paritzan i mi favoriti za titulu. Mislim, što nam utakmice budu prolazile, da ćemo biti sve bolji i bolji. Mnogi igrači dolaze iz neke pauze i neigranja takmičarskih utakmica. Tako da očekujem da ćemo biti sve bolji i bolji".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()