Milojević voli da se vrati u Ivanjicu: Očekujem, taktički, jako tešku utakmicu

Rekao je trener Zvezde i u kojoj fazi oporavka je Kosta Nedeljković

29.03.2024. 17:15
  • Podeli:
Vladan Milojević, 24 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65f2121450372.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Javorom, da njegov tim očekuje teška utakmica.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju ekipi Javora u Ivanjici u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

"Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu", istakao je Milojević i dodao da je njegov tim uvek oprezan.

"Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu. Kosta Nedeljković je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()