Milojević zadovoljan na Kipru: Pomak postoji

Igrači sve žele da odrade na najbolji mogući način, kaže trener Crvene zvezde

29.01.2024. 10:23
  • Podeli:
Vladan Milojević-65b76c84421e3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde bruse formu, za nastavak sezone Superlige Srbije, na Kipru. Pripremne utakmice otkrivaju treneru Vladanu Milojeviću šta gde fali, kao i gde šta štima. 

Posle poslednjeg duela sa Mladosti (2:0) šef stručnog štaba je zadovoljan.

"Dobra utakmica i prava provera za nas. Mladost je kvalitetna ekipa, a ovo je tip utakmice koji će nas očekivati i u prvenstvu", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pripremne utakice.

"Zadovoljan sam odnosom igrača prema utakmici i obavezama, a imali su svi priliku da vide i koji su naši zahtevi. Igrači to žele da odrade na najbolji mogući način, tako da je dosta stvari funkcionisalo. Pomak u odnosu na prethodnu utakmicu postoji, tako da sam zadovoljan", istakao je Milojević.

Zvezdin trener posebno je naglasio dobru igru odbrane.

"Mene svakako prati glas da sam defanzivan trener. Šalu na stranu, ali u fudbalu postoje segmenti igre i mora da se bude angažovan u oba pravca. Drago mi je što smo disciplinovani kad imamo loptu u nogama, ali i što znamo šta treba da radimo kada nemamo posed ili kad smo u tranziciji. Fokus nam je i dalje na fizičkoj spremi", poručio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()