Milojević zadovoljan nakon pobede: "Samo da se svi vrate zdravi posle pauze"

Crveno-beli su bili bolji od IMT-a

07.10.2024. 08:02
  • Podeli:
vladan milojević, 23 april 2024 - foto Tanjug Jadranka Ilić (2)-6627cb8541fd5.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 "Mislim da smo od prvog minuta ušli sa dosta energije. Igrali smo dobro, kontrolisali utakmicu. Obično razbranimo protivničke golmane, mislim da je danas golman ekipe IMT-a pravio čuda na golu", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv IMT-a (3:1).

"Međutim, ponovo nam se dešava pad koncentracije, kada primimo gol. To je fudbal, nadam se da će i tome doći kraj sa današnjom utakmicom. Zadovoljan sam sa igračima koji su danas nastupili, ima dosta fudbalera koji nisu u takmičarskom ritmu, ali su pokazali da zaslužuju šansu koju su dobili. Idemo dalje. Hvala divnim navijačima, u Loznicu je uvek lepo igrati, u pravom fudbalskom ambijentu. Nadam se da ćemo se ponovo uskoro videti", istakao je Milojević.

Pred crveno-belima je reprezentativna pauza, ali Milojević smatra da nema odmora.

 "Imamo dosta igrača koji su reprezentativci, želim samo da se oni vrate zdravi i da se ponovo pripremamo. Očekuje nas ubitačan ritam, ali je to nešto što smo istinski želeli. Za sve nas je to izazov, a verujem da će sve biti kako treba", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()