Milojević zadovoljan posle "trojke" u Novom Pazaru: Od početka smo ispunili ono što je bio plan

Trener Zvezde je dodao da je ekipa imala problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena

17.02.2024. 16:47
  • Podeli:
vladan milojević, 10 jan 2024 - foto Tanjug Strahinja Aćimović-65d0d404d76a4.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle današnje pobede nad Novim Pazarom da su njegovi izabranici od početka ispunili ono što je bio plan.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su danas pobedili Novi Pazar rezultatom 3:0 u meču 21. kola Superlige Srbije. 

"Zahtevna utakmica kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića. Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele koje žele Evropu. Bilo je nedostataka koje ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno", rekao je Milojević za TV Arena sport.

Kako prenosi klupski sajt, Milojević je dodao da je ekipa imala problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena.

''Hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno", zaključio je Milojević.

Trener domaće ekipe Igor Matić bio je izuzetno nezadovoljan posle meča i nije želeo da priča o utakmici.

"Ne bih komentarisao utakmicu, sve je viđeno, TV prenos, kamere, suvišno je išta pričati o fudbalu", kratak je bio Matić posle meča.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()